Projecten

Ondanks dat Skapa design van vele markten thuis is nemen we voornamelijk unieke projecten aan. Een kast of bed lijkt bijvoorbeeld een voor de hand liggend project maar dit valt niet binnen onze werkzaamheden.

Voor een uitgebreid overzicht van alle projecten raad ik aan mijn Facebook pagina en Instagram te bezoeken.

Herinneringswerk

foto 1

Sommige materialen hebben veel sentimentele waarde maar liggen vaak doelloos opgeslagen. Teveel herinneringen om weg te gooien maar niet geschikt voor een prominente plek in huis. Skapa Design is gespecialiseerd in het ‘hervormen’ van oude meubels of delen van oude meubels. Of het nu om grote delen of kleine delen gaat, Skapa Design weet er raad mee. 

Plafondplanken

plafondplank met lampen in de keuken

Skapa Design levert op maat gemaakte plafondplanken om bijvoorbeeld uw eetkamer lampen netjes boven de eettafel te bevestigen zonder lelijke kabels in het zicht.

Kunst

arm kunstwerk van hout en staal

Maatwerk en kunst ligt erg dicht bij elkaar. Skapa Design heeft ook als kunstenaar enige ervaring op mogen doen en verschillende kunstwerken mogen leveren aan klanten en kunstveilingen.

Luxe snijplanken

sier snijplank donker

Skapa Design maakt unieke snijplanken van diverse prachtige houtsoorten. Wilt u op een unieke en duurzame manier uw borrelhapjes presenteren? Skapa Design weet raad.